• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
دو شنبه 25 شهریور 1398
کد مطلب : 78780
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/348p
+
-

تکمیل حلقه‌های تولید  اولویت سرمایه‌گذاری در قم

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: صنایع مادر،‌ تکمیل حلقه‌های تولید و صنایع با فناوری پیشرفته و همچنین کم‌آب‌بر اولویت‌های سرمایه‌گذاری در قم است.

«محمود سیجانی» در گفت وگو با ایرنا افزود:‌ بر اساس مزیت‌های قم و واحدهای مهم تولید در استان، حلقه‌های مفقوده زنجیره تولید در بخش‌های مختلف شناسایی و از سرمایه‌گذاری در این زمینه‌ها حمایت شده و این موجب شده تا سرمایه گذاری‌های جدید در استان در راستای تکمیل زنجیره‌های تولید سوق داده شود.

وی با اشاره به تدوین سند یک‌ساله حمایت از رونق تولید در این استان ادامه داد: بر اساس این سند، حجم سرمایه‌گذاری، تعداد واحدهای جدید، میزان اشتغال‌زایی در حوزه‌های صنعت،‌ معدن و تجارت، و همچنین سهم دستگاه‌های مختلف برای دست‌یابی به این اهداف تعیین شده است.

سیجانی ادامه داد: تکمیل زنجیره‌های تولید، اتصال حلقه‌های تولیدی موجود استان به یکدیگر، توجه به ایجاد صنایع مادر، حمایت از واحدهای تولیدی دانش‌بنیان و دارای فناوری‌های پیشرفته، بازسازی و نوسازی صنایع موجود، به‌روز‌رسانی تجهیزات، توسعه واحدهای فعال موجود و همچنین پیداکردن بازارهای صادراتی برای تولیدات استان از جمله اولویت‌های مهم این سازمان است.

وی‌ ورود صنایع مادر به استان را موجب ایجاد اشتغال فراوان در صنایع پایین‌دستی دانست و اظهار کرد: از سرمایه‌گذاری در صنایع مادر از جمله صنایع لوازم خانگی، خودروسازی و صنایع فولادی که آب‌بر نباشد،‌ در استان به صورت جدی حمایت می‌شود.

سیجانی با بیان این‌که از سرمایه‌گذاری در بخش نبرد صنعت فولاد به دلیل آب‌بر نبودن و نداشتن آلایندگی در این استان حمایت می‌شود ادامه داد: حمایت از صنایع فولاد در بخش نبرد مانند کارخانه فولاد غرب آسیا که تولیدات آن مواد اولیه سایر صنایع استان است به صورت جدی مورد تاکید است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به تلاش برای ورود صنعت خودرو‌سازی برندهای مختلف در استان افزود: با وجود این‌که پیگیری‌ها و تفاهم‌نامه‌های خوبی با برندهای معتبر خودروسازی دنیا برای سرمایه‌گذاری در قم صورت گرفته بود، اما با شروع تحریم‌ها این پیگیری‌ها به نتیجه نرسید.

وی با تأکید بر تمرکز بر صنایع کوچک و متوسط و صنایع کم‌آب‌بر و غیرآلاینده اظهار کرد: در کنار حفظ اشتغال واحدهای تولید موجود، ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی جدید در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم به‌روز کردن آمار واحدهای موجود در استان را از دیگر اقدام‌های این سازمان دانست و ادامه داد: مجوزهای اولیه در استان که هیچ اقدامی برای اجرایی کردن آن انجام نشده در حال بررسی و تعیین تکلیف هستند تا آمار واحدهای تولیدی استان به‌روز و واقعی شود.

سیجانی گفت: در راستای تعیین تکلیف مجوزهای اولیه صادر شده از ابتدای امسال تاکنون علاوه بر ابطال 48 مجوز،‌ 35 پروانه جدید فعالیت در استان صادر شده است.
وی با تأکید بر این‌که مجوز واحدهای صنعتی باطل شده مربوط به واحدهای تعطیل بوده است، ‌افزود: تعیین تکلیف مجوزهای واحدهای صنعتی تعطیل برای کمک به احیای آنهاست، چراکه لغو مجوز آنها زمینه برای جایگزین کردن سرمایه‌گذاری جدید را فراهم می‌کند که این کار موجب فعال شدن واحدهای غیرفعال استان می‌شود.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید